IT-assets Disposition

Een verouderde IT-afdeling, een kantoor vol computers of een serverruimte die je niet meer gebruikt. Een overschot aan hardware kan lastig zijn om weg te werken. Niet alleen moet er zorgvuldig omgesprongen worden met de data op de verschillende harde schijven, maar het weghalen van al die apparatuur kost veel tijd en verdient een professionele aanpak. Data Destroy helpt.

We komen langs op kantoor en maken samen met jou een lijst van de apparaten die opgehaald moeten worden. We zorgen er voor dat we alle apparaten uit bijvoorbeeld het kantoor halen en dat de ruimte daarna leeg achterblijft, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Data Destroy is daarnaast gespecialiseerd in het veilig en compleet verwijderen van de gegevens op de opgehaalde apparaten.
We gaan ook nog een stap verder wanneer dat nodig is. Met onze shredder vernietigen we de apparaten fysiek, waardoor gegevens nooit meer teruggehaald kunnen worden.

Wanneer we de apparaten ophalen, maken we een hardwarelijst en een vernietigingsrapport over alle apparaten die vernietigd kunnen worden, nadat we alles hebben geïnventariseerd. Zo weet je precies wat er weggehaald wordt en hoe het vernietigd is. Ook maken we van tevoren een indicatie van de inkomsten die je als bedrijf nog kunt halen uit de verouderde apparatuur.

Heb je op kantoor IT-assets staan die niet gebruikt worden? Dan staan ze alleen maar in de weg. Neem snel contact op met Data Destroy, dan lossen we het samen op.