Hardware opkopen

Heb je op kantoor hardware staan die in de boekhouding al afgeschreven is? Misschien kun je er nog wat aan verdienen! Data Destroy komt langs om jouw hardware te inventariseren. We kunnen de hardware opkopen, bijvoorbeeld om onderdelen te hergebruiken of om kostbare grondstoffen te recyclen.

Zo halen we bijvoorbeeld oude servers, servercomponenten en netwerpapparatuur helemaal uit elkaar en wipen en hergebruiken onderdelen.

Wij zijn gecertificeerd om datadragers waar nog gegevens op staan, te wissen. Zo kan de hardware veilig opnieuw gebruikt worden. Wil je niet dat we de oude hardware een tweede leven geven? Dan vernietigen we de hardware fysiek met onze shredder. De grondstoffen die overblijven, recyclen we.

Data Destroy komt gewoon langs

Staat er veel oude hardware op kantoor, dan is het vaak een gedoe om alles netjes af te voeren. Het kost niet alleen veel tijd, maar het moet ook veilig gebeuren. Je wilt natuurlijk niet dat je kostbare data verliest!

Gelukkig komt Data Destroy gewoon langs! Wij komen op locatie alle spullen inventariseren en ophalen. We maken ook meteen een duidelijk overzicht voor je, zodat je makkelijk kunt zien wat we met de oude spullen gaan doen.

Heb jij thuis of op kantoor hardware staan die je niet meer gebruikt? Neem dan contact op met Data Destroy!