Ontmanteling

Het ontmantelen van alle hardware die bijvoorbeeld bij een datacenter hoort, is veel werk. Alle apparatuur moet veilig en nauwkeurig losgekoppeld worden. Data Destroy helpt hierbij. Zie het als een IT-schoonmaakdienst. We komen langs op locatie om een overzicht te maken van alle apparaten die verwijderd moeten worden, waarna we beginnen met het loskoppelen van alle hardware. We zorgen ervoor dat dit snel en efficiƫnt gebeurt, zodat jij zo snel mogelijk van de apparatuur af bent.

Na het ontmantelen van alle hardware, nemen we de spullen ook meteen mee. We zorgen er natuurlijk voor dat de gegevens op de hardware veilig blijven. We wipen de apparaten zorgvuldig, zodat de hardware opnieuw gebruikt kan worden. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens bij IT-refurbishment.

We vernietigen ook fysieke harde schijven, als je bijvoorbeeld niet wilt dat de apparatuur opnieuw gebruikt wordt. Door de harde schijven te vernietigen met onze shredder ben je er zeker van dat de gegevens nooit teruggehaald worden. De overgebleven stukken laten we dan recyclen, zodat de kostbare grondstoffen niet verloren gaan. Meer hierover weten? Kijk op de pagina IT-recycling.

Heb je binnenkort hulp nodig bij het ontmantelen van een datacenter of een IT-afdeling van kantoor? Neem dan snel contact op met Data Destroy. Wij kunnen het hele proces van je overnemen.