IT-transport

Het vervoeren van gevoelige IT-apparatuur zoals servers moet zorgvuldig gebeuren en dat kan veel moeite kosten. De apparatuur is meestal erg gevoelig en harde schijven kunnen kapot gaan als ze te grof behandeld worden. Data Destroy kan je bedrijf helpen bij het verhuizen van IT-apparatuur. Onze koeriersdienst is binnen Europa 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Naast verhuizen kunnen we ook helpen met het correct installeren van de apparatuur op de nieuwe locatie. Of het nu om een simpel kantoor gaat of om een uitgebreid datacenter.

Apparatuur zoals servers en harde schijven zijn tijdens vervoer kwetsbaar. Daarom zorgen we ervoor dat we alle apparaten geseald in de bus zetten, zodat er niemand bij kan. Daarnaast is IT-apparatuur ook erg gevoelig voor bijvoorbeeld schokken. Daarom maakt Data Destroy gebruik van zogenaamde flight cases, waarin de apparatuur veilig en schokbestendig getransporteerd wordt. Zo komt de apparatuur altijd veilig aan op het nieuwe adres.

Ga je binnenkort verhuizen met je bedrijf en heb je hulp nodig met het transport? Neem dan contact op met Data Destroy. Wij zorgen voor een veilige verhuizing van alle apparatuur.

 

De logistieke oplossing voor uw ICT-apparatuur, 24/7 koeriersdienst voor uw verzending. Wij zorgen dat we op de juiste tijd en plaats uw verzending bezorgen, binnen de EU.